Trainingsaanbod

Het trainingsaanbod is er in vele vormen en voor diverse gelegenheden: Teambijeenkomsten, Leiderschapstraining, Hei-sessies, als onderdeel van Opleidingen en Trainingen, Workshops, Coaching, Zomerscholen, Managementbijeenkomsten, Terugkomdagen, Teambuilding, als open inschrijving voor de training VeranderKracht of individuele coaching. Zie hieronder de mogelijkheden.

In de trainingen van Ki-coach staat Fysiek Leren centraal. De trainingen zijn gebaseerd op de principes van Aikido (Japanse verdedigingskunst), NLP en Possibility Management.
Vanuit Fysiek Leren kan makkelijk worden aangesloten op thema’s als: (persoonlijk) Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Omgaan met Weerstand en Conflicten, Beïnvloeden, In je Kracht staan, Verbinden, Omgaan met Veranderingen, Samenwerken, Teambuilding ...


Keuzemenu


Aikido on the Job

Met Aikido on the Job vertaalt Peter van Oosterhout de principes van aikido naar onder andere (Persoonlijk) Leiderschap, Omgaan met Weerstand en Conflicten, Beïnvloeden, Verbinden, Verandering of Persoonlijke Effectiviteit. De kracht van Aikido on the Job is het fysiek ervaren: het ervaren, voelen, bewustworden en leren door beweging. En vanuit de beweging je overtuigingen, kracht en belemmeringen ontdekken en nieuwe mogelijkheden creëren!
Aikido on the Job kan op maat worden gemaakt: voor 1 tot 300 personen, van 1 uur tot 3 dagen

Klik hier voor meer info over Aikido on the Job


VeranderKracht

VeranderKracht is een effectieve 30-daagse training bedoeld voor iedereen die verandering in zijn leven wil creëren. De training is zeer effectief en intens, omdat je:

  • Gaat Leren door Fysiek Ervaren;
  • 30 dagen consequent aan het trainen bent;
  • Een training volgt die is opgezet vanuit de technieken en principes van o.a. Aikido, NLP en Possibility Management.

Klik hier voor meer informatie over VeranderKracht


7 Reactiestrategieën

Als je onder druk komt te staan kun je op 7 manieren reageren. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren ontwikkeld. In sommige ben je meester. Met andere ben je niet of minder bekend of heb je zelfs een soort allergie voor ontwikkeld. In de training 7 Reactiestrategieën ga je duidelijk krijgen welke van de 7 reactiestrategieën jij je eigen hebt gemaakt en welke je laat liggen. Je lichaam geeft duidelijk aan welke ‘favoriet’ is en welke bijvoorbeeld ‘niet in je systeem zit’.
Met de 7 reactiestrategieën kun jij je reactierepertoire bewust worden, uitbreiden en leren onafhankelijk te reageren.

Klik hier voor meer info over de 7 Reactiestrategieën


Coaching

In het coachingstraject bij Ki-coach wordt niet alleen je verstand aangesproken, maar je hele lijf. We noemen dat ‘fysiek leren’. Hiervoor worden onder andere de principes uit het aikido gebruikt.
Het coachingstraject is gebaseerd op de training VeranderKracht en is opgezet vanuit de technieken en principes van onder andere Aikido, NLP en Possibility Management. Je voelt waar je uit balans bent en hoe je weer in balans komt, je ervaart je krachtveld, hoe je mee kunt veren in het leven, je leert de 7 reactiestrategieën … Dingen die pas echt binnenkomen, als je ze ervaart.

Klik hier voor meer informatie over Coaching


En nu?

Ki-coach levert graag maatwerk. Check met Peter welk trainings/coachingsaanbod het meest bij jou aansluit. Meer weten? Je kunt bellen of mailen met Peter voor meer of specifiekere informatie.

Privacy
Disclaimer
Algemene voorwaarden

Copyright 2021 Ki-Coach