Klanten aan het woord

Sinds 2001 heeft Ki-coach opdrachten uitgevoerd voor onder andere diverse Ministeries, de Belastingdienst, de Politie, Fujitsu Nederland, Boertien Vergouwen Overduin, Adelbert College, NPI-Zeist, Wenckebach Instituut UMCG, gemeente Leiden, Rabobank, De Baak, gemeente Amsterdam, Arcadis, ING, Nationale Nederlanden, TNO, QuaRijn, Deutsche Bank, De Nederlandsche Bank, GlaxoSmithKline, Kennisnet, ……… en verder op verzoek van vele trainers, bedrijven en organisaties. Van de werkvloer tot en met de top van bedrijven en ambtelijke organisaties.

Aikido on the Job en aanverwante trainingen worden gegeven door Ki-coach of in samenwerking met partners. De trainingen kunnen worden gegeven in de Nederlandse, Engelse of Duitse taal.
In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen ondersteunt Ki-coach vrijwilligersorganisaties.


“Peter weet mensen te raken. Hij nodigt uit tot voelen en ervaren. En geeft vanuit een scherpe observatie zeer rake feedback. Hij doet dat op een integere en respectvolle manier. Daardoor weet hij een veilige en uitnodigende sfeer te creëren. Een sfeer waarin mensen graag meer van zichzelf willen leren.”

Marleen Abrahamse
Trainer, Coach en Yogadocente

“De workshop Aikido on the Job bij Peter was een bijzondere en verrijkende ervaring voor me. Ik merk nu dat deze ervaring me helpt om in mijn dagelijks werk en in mijn gezin een beter leider te zijn, met veel minder inspanning. ….
Echt een openbaring voor me!”

Friso van der Meulen
Power2you

“Peter heeft een aantal keren een workshop Aikido on the Job in m’n training gegeven, en ik ben erg enthousiast over hem. Mede door zijn leidinggevende ervaring kan hij de principes van aikido heel goed vertalen naar werksituaties. Peter is daarnaast heel prettig om mee samen te werken: hij is kundig, integer en straalt een fijne rust uit. Vanuit die rust kan hij scherpe observaties doen. Zijn feedback is raak en brengt doorgaans veel teweeg bij deelnemers. Leerzaam en ook nog leuk!”

Iris Posthouwer
Trainer Vergouwen Overduin

“De individuele leden van ons managementteam beschikten over voldoende, maar wel zeer van elkaar verschillende kwaliteiten. Over het algemeen was men zich bewust van die kwaliteiten en ieder probeerde die maximaal voor zijn eigen resultaatgebied aan te wenden. De meesten van ons bezetten pas sinds relatief korte tijd de functie en gekoppeld aan een flinke ambitie, werd geprobeerd zich sterk te profileren. Dat ging ook allemaal niet slecht, maar langzaam groeide het besef dat we als totale managementteam nog te weinig rendement haalden. Er werd nauwelijks van elkaar geleerd en de samenwerking kon nog verbeterd worden. Kortom, we waren eigenlijk op zoek naar synergie binnen het team. Na een voorafgaande teamanalyse, waarin we ook kritisch naar onze eigen bijdrage keken, werd gedurende een volledige dag de workshop Aikido on the Job gevolgd. Gevolgd is niet het goede woord, want we zijn er letterlijk zelf mee aan de slag gegaan. Onder deskundige begeleiding werd intensief gewerkt aan het toepassen van aikidotechnieken en –principes bij het functioneren als managementteam. Veel herkenbare managementsituaties werden als uitgangspunt genomen bij de zoektocht naar een meer effectieve aanpak. De dag vloog voorbij. De workshop bleek prima aan te sluiten bij onze vooraf geformuleerde doelstelling. Door de originele en toch zeer toepasselijke aanpak, bleken de deelnemers in staat en gemotiveerd om zichzelf hiervoor open te stellen. Na afloop hadden we het gevoel hier persoonlijk iets van op te hebben gestoken, maar vooral als managementteam kwamen we er sterker uit. Als geen ander blijkt Peter in staat te zijn een zinvolle combinatie te maken van oude Oosterse zelfverdedigingstechnieken en hedendaagse managementvraagstukken. Niet alleen beheerst hij Aikido op een hoog niveau, ook het managementvak kent hij theoretisch en praktisch uit eigen ervaring. Door zijn eigen manier van werken, brengt hij anderen ertoe hiervoor open te staan en er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Hij weet aansprekende praktijkvoorbeelden als uitgangspunt te nemen. Peter past zich soepel aan de samenstelling en de sfeer van de groep waarmee hij werkt. Zeker voor de doelgroep politie is Peter een prima trainer gebleken. De workshop was een groot succes.”

Drs. Peije de Meij
Commissaris van Politie, Districtschef Leiden Voorschoten

Privacy
Disclaimer
Algemene voorwaarden

Copyright 2021 Ki-Coach