Kennismakingsworkshop Ki-coach

Ben je leidinggevende of HRM-er en wil je weten wat Ki-coach kan betekenen voor je organisatie, of voor jezelf? Vrijdag 15 september organaikido on the jobiseert Ki-coach een kennismakingsworkshop Aikido on the Job / VeranderKracht / Omgaan met agressie

Op basis van Aikido on the Job kunnen trainingen, workshops of persoonlijke sessies worden georganiseerd op het gebied van onder andere (persoonlijk) leiderschap, omgaan met weerstand, beïnvloeden, persoonlijke kracht of vitaliteit.

Ook staan we even stil bij de 2-daagse training VeranderKracht. Een heel effectief instrument om verandering te creeren, of om met verandering om te leren gaan.

Ook komt het Omgaan met Agressie aan de orde. Hoe reageer je op agressie van klanten (fysiek en mentaal)?

In alle drie de trainingen maken we gebruik van de principes van het Aikido (een Japanse martial art) en technieken uit NLP en Possibility Management.

Aikido is een Japanse krijgskunst en betekent vrij vertaald ‘het met de stroom van het leven meegaan en daarmee ook in je kracht komen’. Bij aikido is het de kunst om zo vloeiend mogelijk contact te maken met je ‘aanvaller’ en de aanval te neutraliseren. Je vecht niet tegen de energie van de ander, maar je maakt er gebruik van! Met name de fysieke ervaring geeft een extra dimensie aan de trainingen: gedrag en overtuigingen komen direct boven water, je leert sneller, het blijft beter hangen en het is leuker.

Sinds 2001 werkt Ki-coach vanuit het principe: leren door fysiek ervaren. Dus hands-on en stappen maken. Het effect is groot. Juist door het ervaren krijgt het geleerde meer impact.

   ‘Vertel me iets en ik zal het vergeten
Laat me iets zien en ik zal het onthouden
Laat me iets ervaren en ik zal het me eigen maken’
Confucius

De workshop wordt door Peter van Oosterhout in Leiderdorp gegeven.
Peter gebruikt de taal van het lichaam om helderheid te krijgen over je voorkeursgedrag en overtuigingen en nodigt je uit om in je kracht te komen. Zijn motto:

“Als je geest vastzit, beweeg je lichaam. Als je lichaam vastzit, beweeg je geest.”

Na afloop is er koffie/thee en appelgebak om even na te praten.

Interesse? Neem contact op via ki@ki-coach.com of bel 06 – 19 59 69 10