Coaching

COACHING Aikido On The Job – methode

Alleen als je jouw probleem op een andere manier benadert, kan er iets veranderen. De aanpak is Out of the Box en met een fysieke component. In dit coachingstraject ga je met je persoonlijke leervraag aan de slag: HANDS ON. Dat betekent, dat we niet alleen praten maar juist ook op een fysieke manier je coachingsvraag oppakken. Leren door fysiek ervaren heeft een grote impact en werkt vaak sneller dan vele lange gesprekken. We gebruiken hierbij de principes van Aikido, NLP everanderen trainer coaching weerstand leiderschap vitaliteit energizern Possibility Management.

Het coaching traject is als volgt opgebouwd:

Tijdens het vrijblijvende en gratis kennismaking / intakegesprek van max. 45 minuten kijken we of er wederzijds vertrouwen en een persoonlijke ‘klik’ tussen ons is. Vertrouwen en een klik zijn de basis voor de start van een succesvol coachingstraject! We gaan kort in op je situatie en we bespreken wat je wilt bereiken. Daarna besluiten we of we verder gaan

Bij de 1e sessie breng jij op een bijzondere manier je leervraag in. Daarna gaan we aan de slag.

De ervaring leert dat 5 a 6 gesprekken goede resultaten kunnen opleveren. Een periode van 2 of 3 weken tussen de gesprekken wordt daarbij vaak als prettig ervaren.

Je krijgt na elk gesprek oefeningen mee om thuis te maken of om uit te proberen in praktijksituaties.

Aan het eind van het traject evalueren we samen het gehele proces. Mijn ervaring is dat er dan al vaak grote stappen zijn gezet.

Tijdens het traject richten we ons in essentie op:

De vraag achter de vraag

Wat wil je echt? Wat is voor jou belangrijk? Wat heb je nodig?

Je eigen krachtveld

Wanneer zit je in je kracht en wanneer raak je die kwijt? We zoeken naar de belangrijkste belemmeringen in je huidige situatie. Dit kunnen bijvoorbeeld sociale, emotionele, fysieke of praktische problemen zijn. Meestal beïnvloedt het één het ander.

Je mindsetcoaching mindset | Ki-coach

Welke overtuigingen helpen en welke niet? Wat zijn je reactiepatronen? Welke patronen in denken en doen helpen je bij de gewenste veranderingen? Welke niet? Wat heb je los te laten?

Richting geven

We kijken naar welke mogelijkheden er zijn, om de door jou gewenste veranderingen in gang te zetten. Welke inspanningen moet je verrichten? Wat is haalbaar? Wat gaat het je ‘kosten’ en wat gaat het je opleveren?

Wat doe jij?

Wil je dat het coachtraject effectief is, dan beteCoaching Aikido on the Job methode | Ki-coachkent dat ‘aan de bak’. Je wordt gestimuleerd om te ontdekken wat je raakt, wat je inspireert, wat je doelen zijn en wat je passie is. Doelen zonder actie blijven wensen. Zet je gedachten om in een concrete stappen en kom in actie. Daarom ga je na elk gesprek met opdrachten weer terug!

Wat kun je van mij verwachten?

•  Deskundigheid op het gebied van coaching;
•  Betrokkenheid, respect, directheid en een out of the box- aanpak;
•  Ik help je met het zetten van jouw doel(en).

Waar

In principe worden de gesprekken in Leiderdorp gehouden.

De gesprekken kunnen eventueel ook worden gevoerd op de plek waar je werkt. En als dat niet wenselijk is, zoeken we een locatie bij jou in de buurt. In dat geval dien je rekening te houden met mogelijk een extra bedrag van voor de locatiekosten. De reiskosten bedragen € 0,40 per km.

Kosten

Basis-traject Aikido on the Job coaching (met gespreksfrequentie elke 2 of 3 weken):
•  Startsessie van anderhalf uur
•  4 vervolgsessies van een uur
Eenmalige coaching of langere trajecten zijn uiteraard in overleg mogelijk.

Tarieven per gesprek (btw-vrij)
Bedrijven € 200,-
ZZP-ers € 140,-
Particulieren € 90,-

Meld je aan

Meld je aan voor Coaching – Aikido on the Job-methode of vraag om meer informatie. Dit kan via het contactformulier, via 06 – 19 59 69 10 of ki@ki-coach.com.

Ervaringen anderen over Coaching Aikido on the Job-methode

“Peter kan in no-time lezen/voelen wat er bij mensen speelt en welke leervragen er spelen” Betty de Haan, trainer/coach

“Het is indrukwekkend om te merken hoe lichaam en geest verbonden zijn. Hoe door mentaal iets te veranderen er fysiek iets gebeurt bij jezelf en je omgeving, en vice versa.” Stas Zylicz, arts