Versterk je Focus

Versterk je Focus | www.Ki-coach.com

Versterk je Focus

Heb jij scherp wat je wilt? Wat je wilt bereiken, wat je nu wilt doen of kijk je wat er voor je voeten komt? Het sleutelwoord is FOCUS!

Focussen is de kunst om je te richten op een doel en dat vast te houden. Dat betekent dat je allereerst moet weten wat je wilt. Voor velen al een hele kunst. Daarnaast moet je de discipline opbrengen om je doel te volgen en je niet (steeds) laten verleiden om iets anders te gaan doen.

Waar je aandacht aan geeft, wordt groter

Om te focussen hoef je alleen je aandacht te richten op wat je wilt.  Als je je aandacht richt op je successen, train je jezelf naar het positieve te kijken, bevestig je jezelf dat je het goed doet. Dat geeft weer zelfvertrouwen. Als je de focus hebt op je mislukkingen, dan heb je precies scherp waar je allemaal in mislukt. Dit geeft geen goed gevoel en het helpt je ook niet om te verbeteren.

Versterk je Focus gaat over het behalen van jouw doelVersterk je Focus | www.ki-coach.com

Hoe ga jij met je doelen om? Hoe maak je het jezelf makkelijker om je doel te halen, wat brengt je van je doel af? Dit zijn vragen waar we tijdens de workshop bij stil staan. Of beter gezegd, mee gaan bewegen. Want de workshop is grotendeels gebaseerd op de principes van aikido, een Japanse verdedigingskunst. We gaan overigens niet gooien en smijten. Maar je gaat fysiek ervaren hoe het werkt om te focussen op je doel. Daarom is het handig om kleding te dragen waarbij je gemakkelijk kunt bewegen. En we werken op blote voeten of sokken.

Workshop vergt voorbereiding

Bedenk een doel dat je graag wilt behalen. Dat kan zijn: het afmaken van je studie, het inschrijven voor een opleiding dat je maar steeds uitstelt,het starten van je eigen bedrijf, het uitspreken van je verlangens, het uitspreken van wat je eerder altijd inslikt, meer sociale contacten, meer tijd voor jezelf nemen, het rustiger aan doen of juist tot actie komen, tevreden zijn over jezelf ….

Praktische informatie

Datum                         : Voorjaar 2018
Locatie                         : Leiderdorp
Tijd                              : 19.00 – 21.30 uur
Kosten                         : € 25

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op! Dit kan via het contactformulier, 06 – 19 59 69 10 of ki@ki-coach.com