VeranderKracht

Wil je verandering in je leven? Wil je meer succes, geluk, beter met stress kunnen omgaan, slagvaardiger, betere relatie, meer voor jezelf opkomen, meer zelfvertrouwen, ….? Doe dan de training VeranderKracht.

In ruim 30 dagen tijd krijg je een enorme boost in de goede richting.

 

VeranderKracht

is een training voor iedereen die verandering in zijn leven wil of moet creëren.

VeranderKracht| Ki-coach

 • Op de eerste trainingsdag ga je ervaren en trainen hoe je in je kracht komt om te veranderen. We doen dit met behulp van de principes van Aikido, NLP en technieken van Possibility Management.
 • Na de eerste trainingsdag krijg je circa 30 dagen lang elke dag 1 opdracht om je te ondersteunen bij je gewenste verandering. Zo blijf je in de verandermodus!
 • Vier weken na de eerste trainingsdag is er een terugkomdag, om het vizier verder scherp te stellen en je VeranderKracht nog te vergroten.
Voor wie?

VeranderKracht is voor iedereen geschikt; oud, jong, man, vrouw, groot, klein…
Je moet wel bereid zijn, om naar je eigen gedrag te kijken en te experimenteren met de technieken uit het Aikido en Possibility Management voor nieuwe mogelijkheden.

VeranderKracht | meer focus

Trainingsdata VeranderKracht

sprongZondag 7 oktober en zondag 11 november 2018 (terugkomdag).

 • Beide dagen van 9.30 tot 16.30 uur.
 • De 30 dagelijkse opdrachten kosten je gemiddeld  een half uur per dag aan tijd.
 • Een week voor aanvang van de 1e trainingsdag, krijg je nog aanvullende informatie over je voorbereiding (circa 2 uur).
VeranderKracht Pluspakket

Het is ook mogelijk om in te schrijven voor een pluspakket. Je krijgt dan extra:

 • Aikidoles gevolgd door workshop Aikido on the Job afgestemd op de persoonlijke leervragen van de deelnemers met de mogelijkheid hieraan voorafgaan een reguliere aikidoles te volgen (zaterdag # okt/nov van 09.45 – 13.00  Leiden);
 • coachingsgesprek van 1 uur (Leiderdorp)
De locatie

De training vindt plaats in een mooie, ruime en aangename trainingsruimte te Leiderdorp. De ruimte bevindt zich op een goed bereikbare locatie met meer dan voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Eten en drinken

Lunch (salade, soep en brood) zijn tijdens de 2 trainingsdagen inbegrepen.

De kosten voor particulieren
 • 2-daagse VeranderKracht  met 30-dagen programma   € 365 (btw-vrij)
 • 2-daagse VeranderKracht & Pluspakket € 495 (btw-vrij)

Particulieren krijgen bij voorinschrijving uiterlijk 1 september € 50 vroegboekkorting

De kosten voor bedrijven

(als de kosten door de werkgever worden betaald)

 • 2-daagse VeranderKracht met 30-dagen programma € 995 (btw-vrij)
 • 2-daagse VeranderKracht & Pluspakket: € 1.295 (btw-vrij)
Groepsgrootte

Maximaal 6 deelnemers.

 
info

Meld je aan voor VeranderKracht of vraag om meer informatie. Dit kan via het contactformulier, 06 – 19 59 69 10 of ki@ki-coach.com.

Er is ook een VeranderKracht Special. De trainingslocatie is dan verplaatst naar de Scottish Highlands. Vraag naar de mogelijkheden!

press play | VeranderKracht

Ervaringen van VeranderKracht-deelnemers

“De training Veranderkracht was een verrassing: wat een eenvoud en een kracht in een! Het is confronterend te merken hoe je in alle eenvoud nu wel echt zelf ‘aan de bak’ moet. Met Peter’s aanwijzingen en reminders geeft hij de deelnemers veel handvatten zodat je echt in beweging komt. Aanrader, zowel voor individuele als teamveranderingen! (Elise Verberg, trainer)”

“Ik heb de 30 dagelijkse opdrachten als 1 grote inspirerende verleiding voor mijn verandering ervaren. Wat met name veel indruk op me heeft gemaakt waren twee oefeningen en vooral je scherpzinnigheid in de feedback.”

“Hoi Peter, hierbij wil ik je laten weten dat het ontzettend goed gaat!!! Ik merk dat het werkt om positief te denken, dat je glas dan halfvol is in plaats van halfleeg. Elke dag ben ik me heel bewust van positief denken en gefocust zijn op wat ik wil. Een vriendin noemde dat ik er goed uit zie, een positieve uitstraling heb. Ik zie ook elke dag weer uit naar de nieuwe opdrachten en probeer er zo bewust mogelijk mee om te gaan. Ik word er heel vrolijk van,  dank je wel.” (Rolinka Neerken)

“Beste Peter, jij liet niet los voordat ik mijn doel bereikt had. Hiervoor moest ik diep in mijzelf graven. De kracht die hierbij loskomt is enorm.” (Jeroen Wesselkamp, fysiotherapeut)
info

Meld je aan voor VeranderKracht of vraag om meer informatie. Dit kan via het contactformulier, per telefoon via 06 – 19 59 69 10 of per email via ki@ki-coach.com.

 

 

Niet in oude cirkeltjes blijven draaien, maar nieuwe wegen vinden

Van wat je niet wilt, naar wat je wel wilt

Vanuit je best doen, naar overgave en ontspanning

Van inhouden, naar volle kracht

Van jezelf afbreken naar jezelf gaan steunen

Van meer van hetzelfde doen, naar de weg van je hart volgen

Bewegen, aikido, lichaamstaal, blokkades aanpakken, mogelijkheden creëren, focussen, concreet maken, doen!!!