Onderdeel van uw training

Trainingsprogramma met Aikido on the Job | Ki-coach

Leren door fysiek ervaren als onderdeel van uw training

In diverse bestaande trainingsprogramma’s is Aikido on the Job uitgevoerd (Vergouwen Overduin, De Baak, Wenckebach Instituut UMCG).

Trainingen over bijvoorbeeld Leiderschap, Veranderen, Beïnvloeden of Persoonlijke effectiviteit worden door Aikido on the Job ‘voelbaar’. Het versterkt het aangeboden trainingsprogramma met ervaren. De impact van uw training wordt daardoor vergroot.

Benieuwd geworden wat Aikido on the Job in uw trainingsprogramma kan betekenen?

info

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden! Dit kan via het contactformulier, 06 – 19 59 69 10 of ki@ki-coach.com of klik op de button.

Wat andere trainers vinden

Iris Posthouwer – Trainer Vergouwen Overduin
“Peter heeft een aantal keren een workshop Aikido on the Job in m’n training gegeven, en ik ben erg enthousiast over hem. Mede door zijn leidinggevende ervaring kan hij de principes van aikido heel goed vertalen naar werksituaties. Peter is daarnaast heel prettig om mee samen te werken: hij is kundig, integer en straalt een fijne rust uit. Vanuit die rust kan hij scherpe observaties doen. Zijn feedback is raak en brengt doorgaans veel teweeg bij deelnemers. Leerzaam en ook nog leuk!”

 Caroline Reineke – Trainer Adviseur Vergouwen Overduin
Aikido on de Job is heel praktisch, omdat deelnemers direct ervaren wat hun primaire reactie is op een ander. Ze krijgen zicht op hun natuurlijke communicatiestijl, hoe ze geneigd zijn iets gedaan te krijgen en welk effect dat heeft op die ander. Peter doet het op een integere en no-nonsense manier, waarop het ook echt aankomt. Dit kan soms confronterend zijn, maar vooral inzichtgevend, een aha-gevoel. Hij weet een mooie koppeling te maken van de Aikido-principes naar de alledaagse werkpraktijk. Voor een training biedt Peters aanpak een mooie meerwaarde, juist door het lichaamsgerichte aspect: ervaren is immers een belangrijke manier van leren.”